Bovag

Of het nu gaat om aanschaf, onderhoud, schadereparatie of het inruilen van uw auto; de specialisten van bij BOVAG aangesloten bedrijven weten waar ze over praten. Met hun expertise komt u gegarandeerd verder.

Hoe herkent u een bij BOVAG aangesloten bedrijf?

Bij BOVAG aangesloten autobedrijven hebben het bekende BOVAG-schild aan de buitenmuur. Dit mogen ze pas voeren nadat BOVAG een kwaliteitscontrole heeft uitgevoerd. Voldoet een bedrijf aan de BOVAG-norm, dan mag het onder de BOVAG-vlag opereren en zullen ze hun klanten de bekende BOVAG-garantie kunnen aanbieden.

Een aantal argumenten om eens langs te gaan bij Bovagbedrijf Ten Oever Auto's in Breda.....

'Je rijdt gewoon even binnen'

Voor gebruikte auto's een goed advies of vakkundige APK inspectie: de garagedeuren staan altijd voor u open. Er is namelijk een heel lage drempel. Ook als uw auto toe is aan een grondige servicebeurt of reparatie: dan heeft u mooi de kans om het hele bedrijf te verkennen.

'Van alle merken thuis'

Voor een gebruikte auto te kopen van elk merk en elk type, Inclusief de volledige garantie en service. Wij hebben namelijk een ruim aanbod staan van allerlei merken en modellen klik maar eens op de button occasions, alle auto's zijn geadverteerd met meeneemprijzen tenzij anders in de advertentie is vermeld.

'Zuinig, behalve op veiligheid'

Een auto-onderdeel wordt niet zomaar vervangen als het stuk is. We bekijken grondig of het nog te repareren valt, dat is meestal goedkoper. En beslist een stuk minder verspillend. Mocht het helaas niet meer te repareren zijn dan nemen we altijd even contact met u op. Zodoende komt u niet voor vervelende verassingen te staan als u de auto komt halen.

'Een magazijn met slimme oplossingen'

Juist omdat we auto's van ALLE merken en types repareren hebben we een ruime kennis opgebouwd. En omdat we daarbij vaak ons improvisatie talent aanspreken, hebben we een groot magazijn met slimme oplossingen: vakkennis die op elk autotechnisch probleem meteen een oplossing weet, en prettig voor uw portemonnee.